Saga senter, et spennende og sentralt område - Gardermoen.no
old_banner
Bo

Saga senter, et spennende og sentralt område

Saga senter, et spennende og sentralt område

Selveierleiligheter med garasjeplass inkludert i prisen. Vannbåren varme, balansert ventilasjon og skjult sprinklingsanlegg i alle leiligheter. Fire forskjellige temahager til glede for beboerne.

På Saga Senter kan du velge mellom flere gode 2-, 3- eller4(5)-roms leiligheter med arealer fra 32-97 kvm. Leilighetene får store balkonger eller hager med gode lys- og solforhold.

Arkitekten har valgt spennende, varierte og moderne planløsninger som bør passe for de fleste. Flere av leilighetene er gjennomgående, noen har to bad og åpen kjøkkenløsning som vil gi god romfølelse. Utbygger legger opp til en god og tidsriktig standard. Det vil bli lagt parkettgulv, leiligheten blir malt i lys farge, badet blir flislagt, selvfølgelig med varme i gulv og downlights i tak. Kjøkken vil bli levert fra anerkjent leverandør.

Som kjøper av ny leilighet har du dessuten mulighet for å sette ditt eget preg på leiligheten gjennom tilvalg. Du vil få presentert en egen tilvalgsmeny hvor du har muligheten til å velge den standard du selv ønsker!
Fellesarealene rundt Saga Senter blir rikholdige og spennende, med blant annet fire forskjellige temahager til glede for beboerne. Hagene vil fungere som forfriskende grønne lunger mellom boligene og hver hage har sin spesielle kvalitet. Utearealet vil bli opparbeidet og vedlikeholdt som om det var din egen hage, men du slipper å være gartner og vaktmester og bekymre deg for alt som skulle vært gjort.

Jessheim sentrum har de siste årene gjennomgått en spennende utvikling. Etablering av Oslo Lufthavn Gardermoen er den viktigste årsaken, og det har gitt behov for flere boliger og butikker på Jessheim – noe man kan føle på pulsen her i dag! Saga Senter vil, i tillegg til leiligheter også gi deg et utvidet handelstilbud som for eksempel ny dagligvarebutikk, kafé, sportsforretning, m.m.

Adkomst: Fra Oslo: Følg E6 mot Jessheim Syd. Sving til høyre på Trondheimsveien mot Jessheim. Kjør rett gjennom rundkjøringen, forbi lyskrysset og ta til høyre i rundkjøringen og fortsett på Gotaasallèen. Ta til høyre i rundkjøringa. Du er nå i Algarheimsvegen. Kjør over jernbanebrua og ta inn første til venstre.

Her kan du lese mer om Saga senter


Del:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail