Best Western Oslo Airport Hotell - Gardermoen.no
old_banner
Hotell

Best Western Oslo Airport Hotell

Best Western Oslo Airport Hotell

BWosloairporthotell_room_dblBest Western Oslo Airport Hotell ligger kun 3 km fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Hotellet består av 153 komfortable hotellrom, hvorav 100 er nyoppussede, og har moderne konferansefasiliteter med kapasitet 2-180 personer.

Vi tilbyr fri parkering til alle våre boende gjester, samt nær tilknytning til langtidsparkering med gunstige priser. Shuttle buss forbindelse mellom hotellet og flyplassen med avgang hvert 20 minutt.

Konferanse

Konferanseavdelingen består av 10 moderne møterom med kapasitet fra 2-180 personer. To av møterommene er utstyrt med teleslynge. Våre imøtekommende og hyggelige konferanseverter er tilstede for å tilrettelegge og kvalitetssikre slik at både du som møteleder og deltaker får en behagelig møtedag.

Restaurant

I vår hyggelige restaurant Cockpit kan dere nyte deilige retter fra våre egenkomponerte al a carte og konferansemenyer i en lun atmosfære. Ønsker dere å gjøre ekstra stas på deres selskap har vi ulike oppgraderings alternativer, som vi tilpasser etter ønske. Spør oss gjerne om vår oppgraderte pausematmeny!

Restaurant og bar

Besøk vår hyggelige restaurant Cockpit og nyt vår smakfulle 3-retters meny, eller vår egen loungemeny. Velg om du vil innta måltidet i restauranten, i baren, loungen eller på rommet ditt. Restauranten er åpen fra 18.00-22.30 alle dager. Lobbybaren er åpen 24 timer alle dager.

Bo hos oss ved ugunstig flyavgang

Ut og reise charter? Vi har gode tilbud for deg som skal overnatte og parkere bilen inntil en uke.

For barna

Vi tar vare på barna i alle skoleferier, sommer, høst, jul, vinter og påske. Da tar vi frem hoppeslottet vårt og gjør konferanserommet om til en lekestue. Vafler til frokost er en selvfølge!!

Velkommen til oss – ditt fleksible hotell på Gardermoen!

Forespørsel om konferanse

Firmanavn

Kontaktperson

E-post

Telefon

Type arrangement

Ankomstdato

Avreisedato

Ant. personer

Ant. rom

Ant. grupperom

Ekstra informasjonDel:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail